Първият за България благотворителен турнир под наслов “Приятели на българския отбор”

“Приятели на българския голф” организира първият за България благотворителен турнир под наслов “Приятели на българския отбор”. Участие взеха 76 играчи, които бяха разделени в отбори по четирима в състезанието провело се в Голф клуб “Св. София”. Освен да премерят сили във формат скрамбъл и да се насладят на хубавото октомврийско време, участниците изразиха подкрепата си към Националния отбор на България по голф, който също се включи в състезанието.

На първо място в нетното класиране завърши тимът на Живко Тенев, Стефан Кралчев, Румен Стоянов и Георги Петров. Те получиха ваучери за уикенд в хотел Lucky Bansko. Техни подгласници станаха семейство Янакиеви – Янаки, Христо, Йордан и Радка и заслужиха магнум бутилки розе от Four Friends. Трети остана тимът на Гавин Хил, Асен Михайлов, Джонатан Харгрийвс, Филип Уелш, наградени с чанти за обувки FootJoy.

Грос победители станаха Виктория Генова, Юли Ботев, Невян Симеонов и Димитър Георгиев, които ще имат по една безплатна игра в Thracian Cliffs. Най-близо до дупката изпрати топката Александър Добрянов, а наградите за Най-дълъг удар при мъжете и жените взеха Владислав Маринов и София Селдемирова. И тримата получиха селекция вина от Four Friends. След награждаването гостите се насладиха на изискана гала вечеря по меню на ресторант Lazy.

На последвалия благотворителен търг, воден от Димитър Рачков, бяха събрани над 33 хиляди лева, които ще бъдат дарени за развитието на Националния отбор по голф на България.