Шестима играчи взеха участие в откритото първенство на Словакия

"Приятели на Българския голф" спонсорира участието на шестима играчи от националния отбор по голф в Откритото първенство на Словакия, което се проведе от 28 юни до 1 юли в Ски - Голф комплекса "Тале".

Владислав Маринов, Раян Стайков, Димитър Савов, Ивана Симеонова, Виктория Генова и Стефани Скоканска, предвождани от Христо Семовски, бяха една седмица на най-големия голф турнир в Словакия, провеждан на едно от най-трудните игрища в страната.
Нашите момчета и момичета от мъжкия и женския отбор на България представиха страната ни достойно сред над 120 играча от 10 различни страни.
Най-добре при мъжете от отбора се представи Влади Маринов, който завърши на 12-то място, следван от Раян Стайков на 22-ро.
Голяма бе и надпреварата при жените, където нашата национална състезателка Ивана Симеонова издържа на напрежението и завърши 19-та в крайното класиране.

Навръщане от турнира отбора ни спря в Белград, където изненада детския ни национален отбор, които бяха там за открития шампионат за младежи и девойки на Сърбия.

В турнира участие трябваше да вземат и други двама национала - Димитър Димов и Асен Михайлов, но бяха възпрепятствани да отпътуват с отбора на определените дати.

РЕЗУЛТАТИ