Успех за Маги Борисова

Младата надежда на българския голф, Магдалена Борисова, се класира на първо място в турнира „Serbian Amateur Tour 2019”. Турнирът се проведе от 26.07 до 28.07 на трудното голф игрище в Белград. Резултатите, които Маги направи са +1, +2 и +1 и така тя победи останалите дами в турнира. Маги показва за пореден път колко изпълнителен състезател е и колко много потенциал крие в себе си.

След успеха си в Сърбия, Маги официално се присъедини към семейството на Световната голф ранг листа (WAGR), като по този начин се превърна във втората българска състезателка, след София Селдемирова, попаднала в престижната класация. За момента Маги заема 2685 позиция, но и пожелаваме само успехи и само нагоре към върха.

Нашите специални благодарности и към капитана на отбора Denis Dimitrov, главния треньор Scott Goldie, мениджъра на отбора Stanko Marinov, техните семейства и всички приятели, затова че повярваха в нашите играчи и са плътно до тях във всеки един момент без да спират да ги подкрепят и напътсват към върховете в турнирите.

Маги е петия национален състезател попаднал в Световната ранглиста след Sofia Seldemirova, Asen Mihaylov, Владислав Маринов и Ryan Staykov, откакто Приятели на Бългаския Голф подкрепя развитието на нашите млади надежди!!!